Categories
Mingel

SEOGIRLS hos Raw Digital Stockholm

En tisdagskväll i oktober bjöd Raw Digital in SEOGIRLS för att prata om vanliga fel som kan hända när man arbetar med SEO, hur man undviker dem och därefter presenterades ett lyckat case. Kvällen avslutades med att Linnea Hubble från Dustin visade hur man kan arbeta med JavaScript och SPA. 

Biljetterna tog som vanligt slut på mindre än en vecka, efterfrågan fortsätter! Raw Digital hade i samarbete med Animal fixat i ordning en lokal på Styckjunkargatan i Stockholm och bjöd på wraps, dryck och snacks kvällen till ära. 

Emilia Nilsson, Partner & Team Lead SEO på Raw Digital, inledde kvällen med att berätta om hur man kan arbeta i projekt och redan från start etablera grunder för att eliminera misstag och istället jobba efter mantrat “fail fast, fail cheap”. Caroline Hansson, SEO Specialist på Raw Digital, tog sedan över stafettpinnen för att berätta om det case Raw Digital vann med i IAB Mixx Awards 2019. Caroline visade tillvägagångssätt, strategier och så klart – resultat. 

Linnea Hubble avslutade kvällen med att berätta om ett projekt på Dustin där de arbetat med JavaScript i sin e-handel och specifikt för filterfunktioner. Linnea visade bland annat Googles rekommendationer för JavaScript/SPA samt lärdomar om hur det kan gå trots att man följer dem. 

En matnyttig och lyckad kväll i SEO’s tecken! Raw Digital tackar ödmjukast för att få hosta eventet och för att så många nyfikna och intresserade tjejer kom! 

SEOGIRLS tackar Raw Digital för en lyckad kväll med riktigt bra föredrag och mingel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.