Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEOGIRLS hos Bluebird Media

20 February @ 16:30 - 21:00

AGENDA

16:30 – Mingel

17:15 – 17:30 Välkomna till SEOGIRLS #8 och lite uppdateringar / Ulrika och Gabriella

17:30 – 17:55 Presentation av Bluebird och Case: Site migrering – framgångar och lärdomar med Ann Gustavsson och Therese Hamberg.

18:00 – 19:00 Kommunikation på mottagarens villkor med Tania Sjöberg.

19:00 – 20:00 Mingel

Registrera dig och få en biljett här!

“Jaha… du är en sån där sökordsoptimerare som skriver titlar?”. Det råder en del missuppfattningar om vad SEO egentligen är – bland både beställare och samarbetspartners. Som konsult är det rent avgörande hur bra du är på att motivera den tjänst du erbjuder. På SEO Girls den 20 feb besvarar Tanja Sjöberg – Hur leder du ett framgångsrikt projekt?

SEOGIRLS x Bluebird

Hur talar du till beslutsfattare och andra som kan påverka om din SEO rekommendation genomförs eller inte? Och hur får du egentligen folk att förstå att SEO är viktigt – på riktigt! Tania Sjöberg är en entreprenörsdriven beteendevetare med VD-bakgrund. Idag jobbar hon med kompetens- och ledarutveckling på SKANSKA där hon även leder VR-satsningen och säkerhetsutbildningen “Step Into Safety”.

På SEOGIRLS den 20e februari kommer Tania prata om Kommunikation på mottagarens villkor – hur kan vi med hjälp av våra beteenden påverka vad vi säger och vad andra hör?

Vi serverar mat (vegetariskt och vegansk, glutenfria alternativ kommer finnas), snacks, samt ekologisk dryck (både med och utan alkohol).

Välkomna till Bluebird Media, c/o Convendum, Katarinavägen 15 i Slussen.  Våning 2 (man blir avcheckad från gästlistan på entréplan och tar sedan hissen ner till minglet).

Biljetter

Details

Date:
20 February
Time:
16:30 - 21:00
Website:
seogirls.se/events

Organizer

SEOGIRLS
Website:
seogirls.se

Venue

Bluebird Media, c/o Convendum
Katarinavägen 15
Stockholm, 116 45 Sweden
+ Google Map